Billigt til Malaga

Min veninde og jeg har været så heldige at få nogle billige flybilletter til Malaga via en fed dansk søgemaskine: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/spanien/malaga/ . Vi har ikke været på ferie sammen før, men jeg er sikker på, at det nok skal gå godt. Vi gør mange ting sammen og har stort set de samme interesser, så jeg kan nok ikke tænke mig en bedre rejsepartner. Vi er i 30’erne og begge single, så vi skal da også have set på nattelivet. Vi skal slikke sol på de lækre strande og have noget godt mad. Så langt så godt J Vi vil også gerne ud at se nogle af seværdighederne.

Hvad har Malaga så at byde på?

Jeg har hørt om nogle fantastisk smukke drypstenshuler, som ligger ved byen Nerja, som er knap en times kørsel væk. Vi tænker at leje en bil for nogle dag og få vores sightseeing gjort over nogle dage og så ellers slappe af resten af tiden. Vi skal være væk en uge.

Byen Mijas skulle også være et besøg værd. Her kan du nyde smukke udsigter, små gader og hvidvaskede huse sammen med restauranter og cafeer. Byen var oprindelig muslimsk.

Jeg vil gerne også besøge Picasso-museet i Buenavista. Vidste du, at Picasso blev født i Malaga? Man kan også besøge hans fødehjem og se kunst og diverse artikler fra hans liv. Det kunne være spændende.

Ellers er jeg klar på nogle gode madoplevelser med seafood, lækre salater og frisk frugt – og selvfølgelig noget godt vin og drinks. Vi har hørt, at der er et fantastisk diskotek i Puerto Marina, så det må også prøves. Ellers er der jo masser af hyggelige barer og restauranter, vi kan hænge ud på. Jeg glæder mig helt vildt til at komme af sted, og med det vejr vi har nu, bliver det fantastisk med en uge med sol og varme!

 

 

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".