Beskyt din iPhone

 Min iPhone 5 skal have et cover 

Nu har jeg ENDELIG fået lov af min skrappe hustru at få en iPhone 5, og det har jeg godt nok måttet plage hende om længe. Hun er en hård kvinde, der ikke bare lige giver sig, når jeg ønsker et eller andet. Men jeg vandt, og nu har jeg den. Den er vildt lækker, men jeg skal have et iPhone 5 cover til den i en fart. Og det køber jeg her: http://lux-case.dk/apple/iphone-5/covers.html. Det er min gamle ven Mikkel Mørch, der har anbefalet mig at få det cover i øvrigt.

Generelt er det jo altså en god ide at beskytte sine dyre gadgets, og det ved jeg også godt. Jeg havde det egentlig bare sådan, at den iPhone er så lækker i sit design og i sin form, at jeg faktisk ikke havde lyst til at ødelægge det med et cover til den. Men jeg må da erkende, at der findes mange fede covers hos lux-case.dk, så jeg slugte kamelen.

Jeg har faktisk også gjort lignende tiltag med andre af mine gadgets. For eksempel har jeg fået en belægning på skærmen af min iPad, så den ikke bliver ridset. Det var en god investering, for jeg kan se, at mange af mine venners iPads allerede har svære ridser i skærmen.

Nu er det så tid for mig at kigge på skiferien, som jeg traditionelt tager afsted på efter jul. Jeg kan godt lide at finde de bedste tilbud på skiferier, og jeg faldt faktisk over denne her. Nu må vi så se, om der kan findes enighed i familien om, hvornår vi skal afsted. Men mon ikke? Det plejer da at lykkes fint, og i år er det Østrig, vi skal til.

 

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".