Bentes mand er overvægtig

Min søster, Bente, har et stort problem med sin mand. Han er efterhånden blevet så overvægtig, at han tilsyneladende selv har opgivet at gøre noget ved det. Hun er nu begyndt at bearbejde ham, for at få ham til at indse, at han skal bede om en fedmeoperation, for hun er bekymret for hans helbred, der selvfølgelig lider under hans store overvægt.

Hun er også i nogen grad begyndt at sy tøj til ham, for det er noget af en opgave at finde tilstrækkeligt stort tøj, som han kan passe, i forretningerne. Han er ifølge Bente nået op på en størrelse 8XL, og det er der ikke mange forretninger, der fører.

Jeg har foreslået hende at søge på nettet efter specialforretninger for tøj i store størrelser til mænd, men hun er vist lidt tilbageholdende med det, fordi hun mener, det er risikabelt, fordi man så ikke har chance for at prøve, om tøjet passer på forhånd.

Hendes mand har ikke noget imod at gå i hjemmesyet tøj, for det er også, som om forfængeligheden er gået fløjten i takt med, at hans vægt er steget så meget. Men det er selvfølgelig også et stort arbejde for Bente at sy tøj til ham, og det er jo heller ikke så få meter stof, hun skal bruge for bare at sy for eksempel en T-shirt til ham.

Men jeg har kigget lidt på nettet og søgt efter herretøj i store størrelser, så jeg har fundet et par adresser, som jeg vil anbefale Bente at kigge nærmere på.

 

En god ide til Bentes mand kunne være at læse lidt op på det med slankekure! http://www.nem-slankekur.dk/


About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".