Hvad skal man give sine i barselsgave? – find det online

Det er et spørgsmål som jeg nuah r stået med et par gange. Og hver gang bliver jeg lige stresset. Stresset over at skulle ud og være kreative, hvilket slet ikke er min stærke side, og finde nye spændende gaver hver gang en ny baby kommer til verden.

Jeg har tidligere endt op med at kommer med så inspirerende gaver som mor/barn blomst, 3 sparke dragter i forskellige størrelser og sidst jeg skulle give en barselsgave fandt jeg på at kombinere en sparkedragt med 3 sutter. Ikke imponerende, men jeg har hele tiden sagt til mig selv at det jo er tanken der tæller.

Køb barselsgaver online

Nu står jeg så endnu engang at skulle finde på en barselsgave. Denner her gang valgte neg at kigge på internettet om jeg kunne få nogle gode ideer til spændende og unikke barselsgaver.

Her fandt jeg hurtig frem til en webshop der hedder www.purpleandpink.dk. Her kan man finde de mest unikke og spændende barselsgaver jeg nogensinde har set.

Diaper Cakes er geniale som barselsgaver

De har et kæmpe sortiment med Diaper Cakes – jeg var solgt med det samme. Det er noget så unik som engangsbleer der er rullet sammen, og så er der lavet forskellige modeller der ligner kage ud af det.

Så er kagerne pyntet med forskelige ting, alt efter hvilken model man vælger. Der er baby strømper, baby cream, sutter, rangler osv som pynt. De er alle samme super flotte, og så er det gaver som kan bruges.

Det passer lige til min kreativitet, eller i hvert fald til den type barselsgaver jeg gerne vil give. De er rigtig flotte når man kommer med dem, og de ser ud af meget mere end de egentlig koster.  Jeg tor det var et sted imellem 300 og 600 kr per kage.

Det er en rigtig god webshop lige at have i baghånden, når man skal give noget specielt, unikt og anderledes i barselsgave – så klik ind på shoppen og se deres barselsgaver.

About the author

Written by Janni

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".