Baby udstyr fra babywalz

Vi blev forældre her for 4 mdr siden og har derfor haft en rimeligt stort behov for baby artikler. Derfor har vi prøvet en lang række af webshops der sælger babyartikler, fordi det er en del nemmere at bestille på nettet end det er at kører ud i babysam eller lignende.

For 3 uger siden prøvede vi så babywalz.dk, og det gik egentlig meget glat. Bestillingen gik fint igennem og vi fik vores varer, dog med et lille men. De sutteflasker vi har købt var fra 3+ og ikke 0+ (måneder) som babywalz havde pakket og sendt til os. Egentlig så er det også til at leve med, hvis kundeservicen ellers er i orden, men det kniber altså en lille smule hos babywalz.

Jeg ringer til dem og får af vide jeg skal sende flaskerne retur, hvilket jeg så gør og forventer så i løbet af nogen dage at få nogen nye, det der så dukker op er suttehoveder, og ikke sutteflasker. Jeg ringer igen, her siger kundeservice så at de har sendt os nogen nye suttehoveder så vi bare kan beholde flaskerne. Men jeg har jo så sendt flasker retur, og her er behandlingstiden nu 2-3 uger – det er ikke helt godt nok. Min datter er nu blevet 4 mdr gammel, og har altså ca 2 mdr tilbage at bruge flaskerne i, inden vi igen skal købe noget nyt for at hun kan bruge dem, men behandlingstiden er 2-3 uger, så der er måske kun 1 måned tilbage at bruge flaskerne i.

Skuffet ja tak!

babywalz har dog lovet at dække udgifterne i forbindelse med handlen – ja ok, det havde jeg også regnet med.

About the author

Written by Lars

Currently there is no additional info about this author.

One Response

  1. Ej hvor øv en oplevelse, jeg har ellers haft nogen gode oplevelser med dem!

    Reply

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".