Anmeldelse af sko butik

Det er ikke så tit jeg køber sko på nettet, jeg synes nemlig godt det kan være lidt svært at få den rigtige størrelse hjem, heldigvis tog jeg alligevel beslutningen om at handle hos Youshoe, og sikke en fantastisk service de levere.

Jeg fik selvfølgelig bestilt en forkert størrelse sko og måtte derfor skrive til butikken for at spørge hvad jeg så gjorde. Her fik jeg hurtigt svar, at jeg bare skulle sende dem retur og skrive hvorfor, og så ville de sende et par i den rigtige størrelse, eller give mig pengene tilbage alt efter hvad jeg helst ville.

Da jeg havde sendt dem retur gik de kun 3 dage før jeg fik et nyt par som passede lige som det skulle i størrelsen. Det er ikke mange steder man oplever den service, faktisk har jeg kun oplevet det engang tidligere. Det var hos DressMe, de har faktisk også mange fede sko, dem kan du se her, men i denne her omgang blev det youshoe de syntes nemlig at have det klart største udvalg af sko.

Det var bare lige en kort opdatering og mine bedste anbefalinger af de 2 butikker.

About the author

Written by Lars

Currently there is no additional info about this author.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".