Anmeldelse af rejsepriser.dk

Vi rejser som aldrig før, og det er der ganske mange grunde til. Inden vi kaster os over dem, er det værd lige at bemærke, at denne artikel tager udgangspunkt i søgemaskinen til billige flybilletter: Rejsepriser.dk – så kender du baggrunden. Og min baggrund for at skrive anmeldelsen? Jeg rejser med afsæt i Danmark mindst 10 gange årligt i forbindelse med mit arbejde som selvstændig konsulent. Derfor er flybilletters priser ganske afgørende for mig og min forretning.

Hvad er rejsepriser.dk?

Det er en hjemmeside, der hjælper med at finde de laveste priser på flyrejser – eller flybilletter, om du vil. Den slags hjemmesider er der jo mange, og et kendetegn for de fleste af dem er, at de er meget tunge, langsomme og gør en stor indsats for at oversælge til dig. Det gør rejsepriser.dk ikke, og det – sammenholdt med den nemme betjening – gør, at det er min favorit i dag.

Brugervenlighed?

Det er meget tydeligt, at der har været arbejdet meget med brugervenligheden på rejsepriser.dk. Den er så nem og overskuelig, at selv min gamle mor på 72 bruger den helt uden problemer.

Billige flybilletter

Ovenstående er, hvad du bliver mødt med på forsiden. Læg mærke til, at der søges i 800 flyselskaber – det er altså mange! Du skal så blot fortælle, hvor du vil rejse fra og til, hvornår og hvor mange – så kører maskinen og leverer dig de bedste og billigste tilbud smukt sorteret.

Nu rejser jeg som sagt ud fra Danmark, men du kan sagtens vælge en hvilken som helst afrejselufthavn og tage den derfra, så rejsepriser.dk er i sandhed en international søgemaskine for billige flybilletter.

Det eneste, der irriterer mig lidt, er, at rejsepriser.dk ikke har lavet hjemmesiden, så den er nem at læse på en mobiltelefon. Men mon ikke det kommer snart?

Er det billigt?

Ja! Det er jo helt gratis at bruge rejsepriser.dk, og jeg har endnu tilgode at kunne finde billetter billigere via de andre udbydere. Hverken Travelmarket, Momondo, Expedia osv. kan gøre det billigere. Ofte er det samme priser, men så sal jeg jo døje medb deres markant langsommere hjemmesider.

Topkarakter fra mig!

 

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".