Afbudsrejser og forsinkelser

Min fordel som freelancer er, at jeg faktisk kan gøre, hvad jeg vil, når det passer mig. Jeg er en af de heldige, der ikke er bundet af at skulle møde på en arbejdsplads hver dag. Det, som binder mig, men som også frisætter mig, er internettet. Det er internettet, der sætter mig i stand til at tjene nogle penge, det er internettet, der giver mig mulighed for, at jeg kan tjene dem ligegyldigt, om jeg er hjemme eller ude at rejse. Er der ikke internet, så er det dårligt for mig.

Mange misunder mig

Mange mennesker er misundelige på mig. De siger, at jeg er heldig. Det er jeg. Når jeg kommer hjem fra en oplevelsesrig rejse, så har jeg altid masser af historier at fortælle dem. En af de sidste afbudsrejser til Vietnam, jeg var på, var virkelig spændende: Jeg brugte 3 uger derude for at rejse rundt og opleve mere af den del af verdenen. Jeg havde mange indtryk og idéer at fortælle om, da jeg kom hjem. Jeg havde set nye steder i det smukke land. Jeg havde spist streetfood i 3 uger. Herligt.

Flyforsinkelse

Jeg havde dog også haft en lang flyforsinkelse på vejen hjem. Den fortæller jeg også om. Heldigvis var der gratis Wifi i lufthavnen, hvor jeg uventet skulle slå 6 ekstra timer ihjel. Jeg fik da arbejdet en del. Så fint nok med mig. Selvom man godt kan blive lidt øm i skuldrene af at sidde i 6 timer ved et cafébord, der er for lavt. Men sådan er det altså, når man rejser så meget, som jeg gør. Så ved man, at man ikke kan regne med, at flyene altid går til tiden. Man ved også godt, at laptoppen skal være let at bære på og have et virkeligt, godt batteri. Det er nemlig ikke altid muligt, at man kan få det opladet i lufthavnene.

About the author

Written by Birger

Birger skriver og det kniber at følge med, men ordet er hans, og han bruger det.

Comment on this post

No Widgets Added Yet

Please add them in the WordPress admin page under Appearance → Widgets. The widget section is "Blog Widgets".